Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka bil med

Dec 21, 2017

En av världens största youtube-kanal för bilar, heter GTBoard och drivs av Gustav Träff. I det här programmet har jag lyckats få en pratsund med Gustav, som är en bilentusiast av enorma mått. Här dyker vi ner diskussioner om bilvärldens mest extrema modeller. Vi får reda på hur filmerna kommer till ,hur det...


Nov 30, 2017

I detta program i snackabilmed  pratar jag med Sofia Greijer, VD på Autorekrytering. En viktig spelare i bilbranschen. Vilken typ av jobb är det störst brist på? Hur ska man bete sig på en intervju? Det och mycket mer får vi reda på under en intressant halvtimme.


Nov 12, 2017

I det här programmet snackar jag bil med Tommy Letzén som är VD på MRF. Vi får bland annat veta att bilintresset kommer från en rallyåkande far samt att scout-rörelsen har en stor betydelse för Tommy. Och självklart en hel del branschfrågor om miljö, bristen på arbetskraft mm.


Nov 5, 2017

Vi träffar Filip Samuelsson, båtbyggaren som blev bilsäljare och som där såg möjligheten i en ny verksamhet. Spännande samtal om hur det är att starta nytt bolag i en traditionell bransch.


Oct 22, 2017

Snacka bil med träffar Claes Jerveland som berättar om sin bakgrund, bilintresse och tankar om branschen på kort och lång sikt. Häng på ett riktigt intressant, personligt och roligt med VD,n för Sveriges största bilimportör!